You are here: Home » Accessoires » Laptop mee op de fiets

Laptop mee op de fiets

geschreven door Constance

Ga je, regelmatig, op de fiets naar je werk of station en neem je dan altijd een laptop, tablet, Smartphone en aantekeningen mee? Dan is een mooie, stijlvolle fietstas heel belangrijk en daarvoor heeft Fastrider de Office collectie bedacht.

Packshots FastRiderDe nieuwe stoere (fiets)rugtas Office, van Fastrider, combineert zakelijk met groot gebruiksgemak. De fraai gestylde tas heeft een inhoud van 7 liter en heeft 2 extra voorvakken die beide met een rits zijn af te sluiten. Naast de twee verstelbare rugbanden, bevat deze tas ook twee handvatten en een afneembare, verstelbare schouderband waardoor de tas op 3 verschillende manieren is mee te nemen Uiteraard komt alle bagage ongeschonden op kantoor, mede dankzij een gepolsterd laptopvak geschikt voor een vervoer van tablet en laptop tot 13, 5 inch, een complete organizer en extra voorvakken.

20021201 Attache tas Office-detail-01Ook de attaché tas van 13 liter is multifunctioneel en heeft oa. verschillende rits- en snelsluitingen, een complete organizer en verstelbare en afneembare schouderriem en je kan een tablet of laptop tot 17 inch meenemen. Om de tas droog te houden tijdens een regenbui zijn zowel de rugtas als de attaché tas inclusief regenhoes verkrijgbaar.

Packshots FastRiderIk heb de mooiste fietstas voor het laatst bewaard, nl. de schoudertas Office Lady, en dat is een perfecte tas voor de fietsende zakenvrouw. En deze tas heeft voldoende ruimte voor alle spullen die dames denken dagelijks nodig te hebben. Het is een handtas en laptoptas in-een, en je kunt hem gemakkelijk dragen dmv. het handvat en/of handige verstelbare schouderband. Door de geweven straps op de klep krijgt deze tas een speelse look. Verder is de tas voorzien van een gepolsterd vak welke geschikt is voor vervoer van een tablet van 10 inch en een laptop van 15,4 inch.

Deze 3 fietstassen hebben haken aan de achterzijde en deze zijn zowel wegdraaibaar als verstelbaar en passen op vrijwel elke fiets. Voor E-bikes zijn eventueel speciale korte haken verkrijgbaar

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?