Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
shoppen

Uitgroei verdwijnt met Color WOW

Ken je dat? Je kapper heeft geen tijd om je uitgroei bij te werken maar je hebt een belangrijke afspraak. Wat nu? Afgelopen donderdag heb ik kennis gemaakt met Color WOW en dat is dé oplossing bij dit probleem.

color wowColor WOW dekt nl. in blond en donker haar je uitgroei, dmv. minerale poeder en er zijn 6 verschillende kleuren. Je brengt de poeder, met de speciale kwast, aan op je uitgroei en dat is alles. Color WOW is waterproof dus ook een regenbuitje of een zwempartij is geen enkel bezwaar, pas als je je haar met shampoo wast is het weg. De blonde versies zijn ook prima geschikt voor tijdelijke highlights. Door de minerale pigmenten wordt je haar ook niet dof maar krijgt juist een mooie glans.

color wow blondIk was een gewillig proefkonijn, en ik ben super enthousiast. Dit is een product dat elke vrouw, die haar haar verft, moet hebben!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?