You are here: Home » Schoenen & laarzen » Lever oude schoenen in voor de Kledingbank

Lever oude schoenen in voor de Kledingbank

geschreven door Constance

Je kunt nog t/m 12 april as. je oude schoenen inleveren voor de Kledingbank, en jouw oude schoenen zijn nieuwe schoenen waard. In Nederland maken momenteel 45.000 gezinnen gebruik van kledingbanken. En een groot gemis voor de families zijn nieuwe schoenen. Hoeveel schoenen heb jij in de kast die je niet meer draagt?

unnamed(5)Lever je oude schoenen in en geef een paar nieuwe schoenen aan een gezin in nood. Bij de schoenenwinkels Dolcis, Invito, Manfield, PRO 0031, Aktiesport en Scapino vindt t/m 12 april de jaarlijkse GOED DOEN MET JE OUDE SCHOEN actie plaats. Deze voorjaarseditie komt de opbrengst ten goede aan Vereniging Kledingbanken Nederland. Bij elke 50 paar oude schoenen wordt een nieuw paar aan de Kledingbank geschonken. De VKN zet zich dagelijks keihard in voor mensen die nieuw schoeisel nodig hebben, maar dit niet (meer) kunnen betalen.

Vorig jaar werden er op die manier 187.074 paar oude schoenen ingeleverd, dat zou betekenen dat de Vereniging Kledingbanken Nederland 3.700 paar nieuwe schoenen zou ontvangen. Hoe meer schoenen er dit jaar worden ingeleverd, hoe meer mensen de kledingbanken blij kunnen maken.

.Ga voor meer informatie naar www.goeddoenmetjeoudeschoen.nl en/of gebruik #GDMJOS en #Kledingbank om je vriendinnen op te roepen ook mee te doen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com