You are here: Home » Fashion » Bugatti shoes zomercollectie 2015

Bugatti shoes zomercollectie 2015

geschreven door Constance

Bugatti Shoes heeft haar zomercollectie 2015 gelanceerd. En het thema deze keer is ‘Enjoy Summer’.

BUGATTI SHOES - celia_geel EURO 59,95Dus dat wordt, voor de dames, dromen van lekkere gebruinde voetjes in sandaaltjes en espadrilles. Van laarsjes op een festival of op een  lange zwoele avond. Deze collectie is perfect voor beach, city en boulevard dus eigenlijk voor alle dingen die je zomers het liefste wil doen.

BUGATTI SHOES - Jasmin_roze EURO 49,95 BUGATTI SHOES - karla_blauw EURO 69,95Ook de heren worden niet vergeten en denk dan aan blote voeten in loafers of slippers, maar ook aan een mooie klassieke leren schoen onder een zomers linnen kostuum. En wat dacht je van lange nachten in hippe bootschoenen.

BUGATTI SHOES - EURO 69,95BUGATTI SHOES - fedele_blauw EURO 89,95BUGATTI SHOES - alfa_caramel EURO 59,95

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com