You are here: Home » Fashion » Lucardi mix ’n match sieraden

Lucardi mix ’n match sieraden

geschreven door Constance

Mix ’n match is een trend die niet alleen populair is in fashion maar ook in sieraden. En Lucardi heeft een grote mix ’n match collectie, met daarin kettingen, ringen en oorbellen. En niet alleen voor jou maar ook voor je ‘mini-me’.

lucardi moreEen tijdje geleden hebben jullie al kennis gemaakt met de Lucardi More Intials ketting die ikzelf heb samengesteld. Maar in de ‘More’ serie kan je ook kiezen uit More Coins, More Symbols, More Combinations en More Chunks. En voor kleine meisjes zijn er de More Coins Kids en More Charms.

more coinsDe More Coins en More Coins Kids collectie bestaat uit verschillende kettingen waaraan je coins kan hangen en het mooiste resultaat krijg je als je meerdere kettingen, in verschillende lengtes en kleuren bij elkaar draagt.

more symbolsBij More Symbols kan je kiezen uit 6 verschillende kettingen en 12 armbanden waarin symbolen verwerkt zijn, zoals een hart, een sleutel of het infinity teken.

more combinationsMet More Combinations creëer je je eigen oorbellen. Je kiest een paar oorringen, deze zijn er verschillende kleuren en maten, en vervolgens kies je daar bijpassende bedels bij.

more chunksDe More Chunks serie bestaat uit leren armband, in 6 kleuren, en daarop kan je 3 verschillende ‘chunks’ klikken. En ook chunks van andere merken passen op de armband.

more charms En de More Charms collectie is niet alleen leuk voor kleine meisjes maar ook voor grote. Je klikt de bedels aan de schakelarmband en je kan deze net zo vol hangen als jezelf wilt.

my first diamond

Ook de Lucardi My First Diamond ringen zijn te wisselen, waardoor je je ring altijd aan je kleding en/of accessoires kan aanpassen. Je koopt de diamant, gezet in zilveren, en een rubberen band en deze band is er in ruim 40 verschillende kleuren waardoor je altijd een matching ring bij je outfit hebt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com