You are here: Home » Accessoires » Hema Fujifilm Instax camera mini 8

Hema Fujifilm Instax camera mini 8

geschreven door Constance

Waarschijnlijk kent iedereen wel de ‘oude’ Polaroid kant en klaar camera, maar helaas zijn deze niet meer te koop. Maar toch is het erg leuk om een echte foto te krijgen en dat vinden ze bij Hema ook, want daar kan je nu de Hema Fujifilm Instax camera mini 8 kopen.

Hema Fujifilm instax camera mini 8

 

De Hema Fujifilm Instax camera mini 8 is er in 5 verschillende kleuren en is heel gemakkelijk te bedienen en geeft je scherpe foto’s. En je kunt allerlei leuke teksten op de brede rand rondom de foto.

De camera werkt, lekker ouderwets, op batterijen en met de bijbehorende fotocassette kan je 10 foto’s maken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?