Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
wonen

Elho Loft Urban Hanging Basket

Het bekende design bloembakken merk Elho heeft weer een nieuwe hanging basket in de collectie opgenomen endat is de Elho Loft Urban Hanging Basket.

Elho loft urban hanging basket

Met een hanging basket heb je altijd ruimte voor planten, want je hangt ze gewoon op. En daarom werd het weer tijd voor een nieuw model, maw. een uitbreiding van de huidige collectie; de Loft Urban Hanging Basket.

Je kan deze hanging basket aan je balkon, hek of muur hangen. En het verzorgen van je planten is helemaal niet moeilijk; dankzij het ingebouwde waterreservoir blijft de juiste hoeveelheid water in de bodem achter waardoor je langdurig kunt genieten van mooi, hangend groen.

De Loft bloempotten geven een eigentijdse touch aan je tuin, balkon of dakterras en zijn ze helemaal ontworpen volgens de laatste trends. Er wordt een sterk ophangkoord bij de hangende bloempot geleverd.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?