You are here: Home » Beauty » Test; Kruidvat Solait uv polsband

Test; Kruidvat Solait uv polsband

geschreven door Constance

Ik heb al gemeld dat Kruidvat weer een aantal nieuwe Solait zonneproducten heeft geïntroduceerd, waaronder de Kruidvat Solait uv polsband.

WP_20150325_17_15_29_ProNu ben ik afgelopen dagen in Kuala Lumpur geweest en heb daar ook de tijd gehad om van het zonnetje te genieten dus een mooie manier om de Kruidvat Solait Smart Sun Indicator uv polsband (zo heet ie voluit) te testen.

Hoe werkt deze armband? Het is heel eenvoudig; je doet het bandje om, met de gele kant naar buiten en als je je insmeert zorg je ervoor dat ook de polsband wordt ingesmeerd. Dan ga je in de zon liggen en zodra het bandje een bepaalde hoeveelheid uv heeft gekregen wordt ie oranje. Dan wordt het tijd om je opnieuw in te smeren. Wordt de polsband roze dan is hoog tijd dat je uit de zon gaat.

De armband geeft je geen bescherming tegen de zon maar is slechts een hulpmiddel maar je kunt er wel mee zwemmen. Je kan op het bandje ook je mobiele telefoonnummer schrijven dus dat is ideaal bij kleine kinderen. En na 1 dag dragen kan de armband de prullenbak in.

Ik vond het inderdaad handig want nu hoef je niet meer op te letten of het als weer tijd is om te gaan smeren en dat is zeker bij kinderen ideaal. Nadeel is wel dat ie maar 1x te gebruiken is dus dat je, bij een gezin, toch wel een aantal pakjes moet meenemen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?