You are here: Home » Accessoires » Celluarline nieuwe audio-accessoires

Celluarline nieuwe audio-accessoires

geschreven door Constance

Het Italiaanse audio merk Celluarline introduceert nieuwe audio-accessoires en deze zijn speciaal ontworpen voor de lente, met een kleurige mix en design.

musCelluarline onthult zijn nieuwe versie in-ear oordopjes MOSQUITOS. Deze innovatieve in-ear oordopjes zijn aangepast met een nieuw ear-fit design en een ergonomische vorm. De nieuwe Mosquitos passen zich perfect aan aan de vorm van het oor en zijn daardoor comfortabel om te dragen. De oordopjes zijn uitgerust met een microfoon, belfunctie, tweekleurige knoopvrije platte kabel en 3.5mm jack. De oordopjes zijn verkrijgbaar in de kleuren fuchsia, blauw, rood, groen, wit en zwart.

fireflyDe innovatieve oordopjes BUGS staan voor design en verfijning. Ze zijn uitgerust met een microfoon, belfunctie, tweekleurige knoopvrije platte kabel en 3.5mm jack. De oordopjes zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: paars, turquoise, wit en zwart.

bugVoor degenen die van klassieke oordopjes houden heeft Cellularline de FIREFLY. Ze hebbben een nieuw, trendy en kleurrijk design. Firefly heeft een 3.5mm jack en is verkrijgbaar in zes kleuren: blauw, groen, paars, rood, wit en zwart.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?