Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Glambag tassen en clutches Glambag tassen en clutches
  • Eastpak introduceert de Aminimal collectie Eastpak introduceert de Aminimal collectie
shoppen

Fastrider lanceert Sista fietstassen

Warme kleuren en een trendy Aztek print; dat zijn de nieuwe Fastrider Sista fietstassen. Deze collectie is vrouwelijk, casual en chique en naast de verrassende printcombinatie zijn de tassen heel praktisch. Vooral de Fastrider Sista shopper is ontworpen met het idee dat een fietstas niet alleen een gebruiksvoorwerp is, maar dat je er ook heel goed mee voor de dag kunt komen als modieuze ‘gewone tas’. De leather-look details geven de tassen een rijke uitstraling.

image-2015-02-14De Sista dubbele tas is verstevigd en heeft een ruime inhoud van 32 liter. Een ritsvakje op de klep is perfect voor het opbergen van kleine spulletjes. Door de open bovenzijde kunnen de snelbinders en het eventuele LED achterlicht gewoon gebruikt worden. Voor de zichtbaarheid in het verkeer is de tas voorzien van een bijpassende reflectieprint.

image-2015-02-14(1)Naast de dubbele tas is er ook een Fastrider Sista shopper. Een casual shopper van 16,5 liter waarbij de klep afsluitbaar is met een klittenbandsluiting. Verder is de tas voorzien van twee handvatten, regen oren ter voorkoming van inregenen en uiteraard ook een bijpassende reflectieprint. Door de wegdraaibare fietshaken is de shopper makkelijk op de bagagedrager te plaatsen en er van af te halen. De Sista serie is verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?