You are here: Home » Accessoires » Philips Sonicare Brush Busters app

Philips Sonicare Brush Busters app

geschreven door Constance

Philips Sonicare gaat goed poetsgedrag van kinderen belonen met de Philips Sonicare Brush Busters app en deze speciaal ontwikkelde app maakt van tandenpoetsen een leuke en interactieve ervaring.

busters philipsDe Brush Busters app (gratis voor iOs en Android) is speciaal ontwikkeld om kinderen van jongs af aan een goede poetsroutine bij te brengen, voor een gezond gebit en een stralende lach, zeker in combinatie met de speciale ‘Sonicare for Kids’-tandenborstel. Philips Sonicare begrijpt dat jij altijd op zoek bent naar nieuwe manieren om je kinderen te stimuleren om goed hun tanden te poetsen. Er is daarom veel tijd besteed aan de ontwikkeling van de Brush Busters-app om te zorgen dat deze een leuke en interactieve ervaring biedt. Met de Sonicare for Kids-tandenborstel en de Brush Busters-app kan je er nu op vertrouwen dat je kinderen thuis optimale mond- en gebitsverzorging krijgen, en hopelijk minder tijd hoeven door te brengen in de tandartsstoel tijdens controles.

philips sonicare kidsDe unieke door Philips Sonicare ontwikkelde Brush Busters-app maakt gebruik van geluidsdetectie in combinatie met de Sonicare for Kids-tandenborstel, om te bepalen hoe vaak en hoe lang kinderen hun tanden poetsen. Voor een volledige interactieve ervaring moet de Brush Busters-app worden gebruikt in combinatie met de Sonicare for Kids-tandenborstel. De app werkt echter ook met een willekeurige andere tandenborstel (zonder geluidsdetectie) om kinderen te helpen goede poetsgewoontes te ontwikkelen waarvan ze een leven lang plezier hebben.

app bustersKinderen kunnen het gebit van de exclusief ontwikkelde stripfiguren redden telkens wanneer ze twee minuten lang poetsen, zoals aanbevolen door tandartsen. De app houdt de tijd bij tijdens het poetsen en moedigt je kind aan om elk deel van de mond te poetsen voor een grondige reiniging. Telkens wanneer je kind goed heeft gepoetst verschijnt er een nieuwe tand in de mond van de stripfiguur, totdat het gebit compleet is.

Tandartsen/mondhygiënistes kunnen de app gebruiken om te controleren hoe vaak en hoe lang jongere patiënten de tanden hebben gepoetst sinds de vorige controle, en om zo na te gaan of de app heeft geleid tot een verbetering van de mondhygiëne.

De app biedt ook een functie waarmee jij, als ouder, kan controleren hoe vaak en hoe lang kinderen de tanden poetsen. En de ouders kunnen speciale beloningen toevoegen om de kinderen nog meer aan te moedigen om regelmatig te poetsen. Zo wordt tandenpoetsen een leuke en gezellige activiteit waaraan ouders en kinderen samen plezier kunnen beleven.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RKEdeexkg7Q[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com