You are here: Home » iPad » De NoseApp; foto’s maken met je neus

De NoseApp; foto’s maken met je neus

geschreven door Constance

Ben je op wintersport, of sta je op een koud perron te wachten op de trein en wil je toch een foto maken? Dat kan vanaf nu met de Noseapp; foto’s maken met je neus.

noseapp

Want wie herkent dit niet? Het is koud buiten en je hebt handschoenen aan, maar toch wil je graag een foto maken en posten. Uit onderzoek van KPN blijkt dat 3 op de 10 Nederlanders door hun handschoenen belemmerd worden om een foto te maken. Dit overkomt mensen vooral op wintersport. En daarom heeft KPN de Nosepost app gelanceerd en die werkt heel gemakkelijk want je gebruikt je neus ipv. je vinger. De app is gratis te downloaden voor zowel de iPhone als Android.

nosepost

Hoe werkt de app?
Met de Nosepost kan je foto’s maken én direct posten met behulp van je neus, omdat de app met grote ‘knoppen’ op het touchscreen daar volledig op is ingericht. Je volgt na de installatie van de app (op mobiel, tablet etc.) de instructies en je kunt aan de slag.

[vimeo]https://www.youtube.com/watch?v=z-Gv35ik_hQ&feature=youtu.be[/vimeo]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?