You are here: Home » Eten & koken » Jules Destrooper opent webshop

Jules Destrooper opent webshop

geschreven door Constance

Ben je dol op de koekjes van Jules Destrooper? Vanaf nu is het assortiment van Jules Destrooper ook online te koop.

jules destrooper

In de webshop van kan je jouw favoriete koekjes uitzoeken.de koekjes want koekjes zijn altijd een goed èn lekker idee. Maar je vindt in de shop behalve de klassiekers en chocoladekoekjes nog veel meer soorten en smaken. Wat denk je van Cashew & Sinaasappel thins of Gemberkoekjes? Dit zijn koekjes die nog niet in de supermarkt te koop zijn, maar wel online.

jules destrooper margritte

En ben je op zoek naar een leuk cadeau? In de webshop kun je bijvoorbeeld ook een Jules Destrooper koekjespakket, een mooi koekblik of een bon voor een kookworkshop bestellen. Tijdens zo’n workshop wordt een volledig menu bereid met koekjes.

De twee bekendste koekjes van Jules Destrooper zijn het Amandelbrood en de Natuurboterwafel. Ze worden nog steeds gemaakt volgens de aloude, geheime familierecepten. Net zoals in 1886 gebruikt Jules Destrooper voor zijn koekjes uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Zoals echte hoeveboter, verse eieren en de beste suikers.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com