Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus
  • Union lanceert haar stadsfiets in een limited edition Union lanceert haar stadsfiets in een limited edition
  • De nieuwe website van Sans Soucis is gelanceerd De nieuwe website van Sans Soucis is gelanceerd
  • NARS Cosmetics komt Nederland! NARS Cosmetics komt Nederland!
  • Mail & Win; Win een Bolsius kaarsenpakket! Mail & Win; Win een Bolsius kaarsenpakket!
  • Bastiaan van Schaik presenteert zijn Wenz Favourites Bastiaan van Schaik presenteert zijn Wenz Favourites
shoppen

Jules Destrooper opent webshop

Ben je dol op de koekjes van Jules Destrooper? Vanaf nu is het assortiment van Jules Destrooper ook online te koop.

jules destrooper

In de webshop van kan je jouw favoriete koekjes uitzoeken.de koekjes want koekjes zijn altijd een goed èn lekker idee. Maar je vindt in de shop behalve de klassiekers en chocoladekoekjes nog veel meer soorten en smaken. Wat denk je van Cashew & Sinaasappel thins of Gemberkoekjes? Dit zijn koekjes die nog niet in de supermarkt te koop zijn, maar wel online.

jules destrooper margritte

En ben je op zoek naar een leuk cadeau? In de webshop kun je bijvoorbeeld ook een Jules Destrooper koekjespakket, een mooi koekblik of een bon voor een kookworkshop bestellen. Tijdens zo’n workshop wordt een volledig menu bereid met koekjes.

De twee bekendste koekjes van Jules Destrooper zijn het Amandelbrood en de Natuurboterwafel. Ze worden nog steeds gemaakt volgens de aloude, geheime familierecepten. Net zoals in 1886 gebruikt Jules Destrooper voor zijn koekjes uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Zoals echte hoeveboter, verse eieren en de beste suikers.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?