You are here: Home » Ladygadgets » Mail & Win; WD My Passport Ultra Metal

Mail & Win; WD My Passport Ultra Metal

geschreven door Constance

Bescherm op deze Valentijnsdag jouw eigen liefdesgeschiedenis en sla deze op met de WD My Passport Ultra Metal Edition.

My-Passport-Ultra_metalMet de WD My Passport Ultra Metal Edition heb je meer dan genoeg ruimte om jouw meest geliefde foto’s, video’s, muziek en bestanden op te slaan. En verder ook een automatische en cloud-back-up om jouw dierbaarste momenten te beveiligen. En ook zorgt de My Passport Ultra Metal Edition ervoor dat cybercriminelen je account niet meer kunnen kraken of er met jouw foto’s vandoor kunnen gaan.

Vorig jaar december heb ik al eerder de WD My Passport Ultra Metal Edition mogen weggeven (twv. euro 122,00) en nu mag ik weer een lezer(es) van ladygadgets.blogo.nl blij gaan maken.

Wat moet je doen om kans te maken op deze mooie prijs? Je hoeft alleen maar een mail te sturen naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com, voor 28 februari as., waarin je vertelt wie jouw Valentijn is en waarom juist jouw Valentijn de bescherming van de WD My Passport nodig heeft.

(Spelregels: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Ladygadgets.blogo nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding. En de winnaar krijgt persoonlijk bericht)

Gerelateerde artikelen

8 reacties

anja 16 februari 2015 - 19:25

heel graag

Reageer
Constance 17 februari 2015 - 17:23

Anja, je dient, om mee te doen, de vraag in het artikel te beantwoorden en te mailen naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com