Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam
  • Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen
  • Ipanema with STARCK Ipanema with STARCK
  • iPhone cases van Nederlandse bodem iPhone cases van Nederlandse bodem
  • Ontwerp je eigen Samsonite koffer! Ontwerp je eigen Samsonite koffer!
  • Ontwerp je eigen Buddha to Buddha armband Ontwerp je eigen Buddha to Buddha armband
shoppen

Ontwerp je eigen Kleenex tissue box

Even je handen afvegen, gemorste koffie opruimen, het vieze neusje van je kleintje schoonmaken, een traan wegpinken. Iedere dag heeft ontelbare momenten waarop je graag een tissue bij de hand wilt hebben. En dat wordt nog leuker met de speciale ‘Ontwerp je eigen Kleenes tissue box’ actie.

kleenexOp www.mijnkleenex.nl kies je een cover uit, die je persoonlijk kunt maken met eigen foto’s en tekst. Deze unieke tissueboxcover wordt gratis thuisgestuurd met een coupon voor de vulling: een, eveneens gratis, Kleenex tissuebox. Na insturen van de streepjescode van een box Kleenex Original of Balsam tissues wordt het aankoopbedrag op de bankrekening teruggestort. De cover past perfect om de doos Kleenex tissues en is meerdere malen te gebruiken. De online actie loopt tot en met 20 april 2015 en/of zolang de voorraad strekt.

Vanaf vandaag, zaterdag 14 februari is de campagne niet alleen online te vinden, maar gaat Kleenex ook ‘on tour’! Bij de Kleenex Tissue Machine kan iedereen de creativiteit laten vloeien en ter plekke een tissueboxcover ontwerpen en printen. Ook krijg je een doos Kleenex Original Tissues mee voor thuis.

tissue machine

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?