Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Logitech introduceert 2 nieuwe iPad 6 keyboards Logitech introduceert 2 nieuwe iPad 6 keyboards
  • Vaderdag Tip; Logitech G lanceert headsets voor de gamende vader Vaderdag Tip; Logitech G lanceert headsets voor de gamende vader
  • Mail & Win; Logitech Silent Mouse Mail & Win; Logitech Silent Mouse
  • Test; Logitech Ultrathin Magnetic Clip-On Keyboard cover iPad Air Test; Logitech Ultrathin Magnetic Clip-On Keyboard cover iPad Air
  • Logitech Keys-to-Go toetsenbord voor Android en Windows mobiel Logitech Keys-to-Go toetsenbord voor Android en Windows mobiel
  • Logitech introduceert MX Master Wireless Mouse Logitech introduceert MX Master Wireless Mouse
ladygadgets

Test; Logitech toetsenbord voor iPad mini

Jullie hebben kunnen lezen dat ik vorige week een Logitech pakket heb ontvangen met daarin een aantal covers voor de iPad mini en ook een Logitech toetsenbord voor de Samsung Tab3 en de iPad mini.

logitech-ultrathin-magnetic-clip-on-keyboard-cover-for-ipad-airIk ga vandaag mijn testervaringen met het Logitech Ultrathin Magnetic clip-on keyboard cover (speciaal voor de iPad mini & iPad mini met Retina scherm). Het toetsenbord is er in het zwart en wit en je kan je iPad mini, dmv. magneten, vastklikken in het toetsenbord.

logitech-ultrathin-magnetic-clip-on-keyboard-cover-for-ipad-miniEn zodra je wil gaan typen kan je je iPad mini in de speciale gleuf boven de toetsen zetten, je kunt kiezen uit 2 standen Tijdens gebruik zet je echter de iPad mini in een gleuf van het toetsenbord en kan je de iPad mini in verschillende hoeken neerzetten en bekijken.

WP_20150209_22_29_57_ProWP_20150209_22_30_17_ProIk ben aan een ‘echt’ toetsenbord gewend en vind het typen op een scherm dan ook ‘behelpen’. Ik ben dan ook blij dat Android Swype heeft ontwikkeld want dat gaat, in mijn optiek, stukken sneller dan letter voor letter op het scherm aan te moeten tikken. Dus dan is een los toetsenbord dé oplossing.

Het pairen van het toetsenbord met de iPad mini gaat heel soepel en toen ik begon met typen (ik typ met 10 vingers en blind) bleek dat ik 2 toetsen miste, de CAPSLOCK en de TAB toets. Deze zijn gecombineerd met een letter, de CAPSLOCK zit onder de A en de TAB onder de Q en dat was voor mij wel even wennen.

Dat gold ook voor grootte van de toetsen want die zijn kleiner dan die van een ‘normaal’ laptoptoetsenbord en ook moet je de toetsen hard indrukken. In het begin had ik dan ook wel problemen met het blind typen maar dat was een kwestie van wennen.

Ik heb ook de Logitech Ultrathin Keyboard Folio voor de Samsung Tab3 ontvangen en het verschil tussen beide keyboards is absoluut merkbaar maar op beide is het, althans volgens mij, niet de bedoeling dat je hele artikelen of andere lappen tekst gaat typen. Ze zijn  meer een hulpmiddel als je snel even iets wilt corrigeren of aantekeningen wilt aanpassen of een korte mail moet maken. En voor dit alles voldoet de Logitech Ultrathin Magnetic Clip-on Keyboard cover dan ook 100%.

WP_20150209_22_29_39_Pro

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?