You are here: Home » HTC » HTC Desire 820 nu te koop

HTC Desire 820 nu te koop

geschreven door Constance

Sinds kort ligt ie in de winkel, de nieuwe HTC Desire 820. De 820 heeft een premium scherm, 4G-snelheid en HTC BoomSound.

htcDe HTC Desire 820 aan is de opvolger van de HTC Desire 816 en heeft een Qualcomm Snapdragon 615 processor, met 4G LTE Cat 4-connectiviteit en 64-bit, multi-core CPU. Deze nieuwe toevoeging aan de HTC Desire-serie zorgt voor een super snelle verbinding en heeft ook een glashelder 5,5 inch hd-scherm. Verder beschikt de HTC Desire 820 over een mooi geluid via HTC BoomSound.

De 8MP camera aan de voorkant zorgt voor mooie selfies en kan je jouw gezicht combineren met dat van een vriend of beroemdheid. Met realtime ‘Live Make-up’ kun je het gewenste correctieniveau voor de gladheid van je huid instellen, voordat de foto wordt gemaakt. Verder stelt ‘Photo Booth’ je in staat verschillende momenten samen te vatten in één beeld. De 13MP-camera met BSI-sensor aan de achterzijde neemt altijd mooie foto’s overdag maar ook bij weinig licht. Zo weet je zeker dat altijd alle details worden vastgelegd, ook wanneer je foto’s neemt tijdens een avondje uit met vrienden en/of vriendinnen. Als fotograferen niet je sterkste kant is, houd dan je vinger op de sluiterknop om serieopnamen te maken. Dit is een ideale optie om snel bewegende objecten te fotograferen en later de beste foto te selecteren.

Met Zoe Highlights kan je je eigen content creëren,  of het nu gaat om gamen, TV kijken of van video- en foto content. De speakers aan de voorzijde en de versterkers van HTC BoomSound zijn ideaal voor het luisteren van muziek, film of video.

De HTC Desire 820 is gemaakt van policarbonaat en is HTC’s double shot kleurtechnologie toegepast. Hiermee heeft HTC een tweekleurige unibody gecreëerd. Rond de camera, flitser en knoppen is een gekleurde rand aangebracht die natuurlijk samensmelt met de kleur van de rest van het toestel. Hiermee ontstaat een stijlvol uiterlijk waarmee je je duidelijk onderscheidt van de massa.

Daarnaast is voor de HTC Desire 820 een HTC Dot View retrostijl-cover, in blauw, paars, oranje of zwart, beschikbaar. Hiermee heb je snel toegang tot je telefoon, zelfs als de cover gesloten is. Je kunt met een simpele swipe inkomende oproepen beantwoorden en berichten en notificaties ontvangen. Met 18 thema’s en de optie om een foto uit je galerij toe te voegen, creëer je bovendien een eigen Dot View wallpaper die past bij jouw persoonlijkheid en stijl.

HTC-Desire-820

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com