You are here: Home » Eten & koken » Test; Frituren zonder vet met de Philips Airfryer

Test; Frituren zonder vet met de Philips Airfryer

geschreven door Constance

We hebben net de Kerstdagen achter de rug en Oudjaarsavond nog voor de boeg; dit zijn dagen waarin je (vaak) teveel en te vet eet. En dat geldt ook voor frituursnacks, die worden regelmatig gegeten en klaar gemaakt in een frituurpan. Terwijl we aan de andere kant toch graag gezond en bewust willen eten. En dus kan je gezonde vetvrije frietjes maken met de Philips Airfryer.

image001De Philips Airfryer is al sinds haar lancering een succes. Maar niet alleen gezonder eten is niet de enige reden om over te stappen op het bakken met hete lucht. De eenvoud in bediening, het gemak van schoonmaken en de verminderde vetlucht bij een hetelucht friteuse zijn tevens redenen om afscheid te nemen van de traditionele frituurpan.

De eerste Airfryer werd als hetelucht friteuse van Philips in 2010 geïntroduceerd en is inmiddels niet meer weg te denken. Maar ook (food)merken als Mora, Kwekkeboom, Aviko en Lamb Weston omarmen de trend van frituren met hete lucht. Diverse snacks zijn speciaal ontwikkeld om met hete lucht te bereiden en op verpakkingen van meerdere merken prijkt een Airfryer icoontje voor de juiste bereiding. En ook WeightWatchers prijst de Airfryer aan bij hun cursisten als gezonder alternatief voor frituren. De coaches zijn door Philips begeleid in het maken van gezonde alternatieven met de Airfryer.

Het unieke van de Philips Airfryer modellen zit in de innovatieve Rapid Air-technologie
die snel-circulerende hete lucht combineert met een grill voor perfecte resultaten. Deze
revolutionaire technologie zorgt voor gezonder gefrituurd eten met tot wel 80% minder
vet en voor perfect gebakken etenswaren en gegrild vlees. Met de Airfryers kunnen
bovendien vele soorten etenswaren en snacks klaargemaakt worden.Je kan frituren,
grillen, gratineren, braden, karamelliseren en bakken. Alles van cake tot kip is eenvoudig
en op gezondere wijze te bereiden.

Test; Begin van het nieuwe jaar krijg ik van Philips haar nieuwste model Airfryer thuis gestuurd voor een test en ik ben heel benieuwd hoe bitterballen en kroketten smaken die niet in vet zijn gebakken maar met hetelucht zijn klaargemaakt. En ook wat voor andere lekkere vetloze gerechten je verder je met de Airfryer kan maken.

[youtube]http://youtu.be/zyh8B6DoQrY[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?