Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Olympus lanceert 2 nieuwe STYLUS camera’s Olympus lanceert 2 nieuwe STYLUS camera’s
  • Leitz December cadeau’s Leitz December cadeau’s
  • Bamboo Stylus Fineline, Pen voor iPad Bamboo Stylus Fineline, Pen voor iPad
  • Test; Wacom Bamboo Stylus Fineline Test; Wacom Bamboo Stylus Fineline
  • Test; Bamboo Pad Test; Bamboo Pad
  • Samsung lanceert nieuwe GALAXY NotePRO en TabPRO Samsung lanceert nieuwe GALAXY NotePRO en TabPRO
ladygadgets

Test; Wacom Bamboo Stylus Duo2

De zwarte versie van de Wacom Bamboo Stylus Duo2 heeft er een aantal familieleden bijgekregen, en deze hebben een leuk fris kleurtje; wit, geel, roze, groen en blauw.

duo2Maar dat is niet enige nieuwe aan de Bamboo Stylus Duo2 want deze serie is alweer de 2e generatie Bamboo styli. Je kunt de Stylus Duo2 op je tablet/iPad gebruiken maar ook op gewoon papier want aan de ene kant zit een dunne rubberen pen en aan de andere kant een balpen met inktcartridge. De pen ligt prima in de hand en ziet er ook zeer mooi uit en door de dunne punt kan je heel gemakkelijk aantekening maken op je iPad of Tablet. En mocht de punt versleten zijn dan kan je deze vervangen, evenals de inktcartridge van de balpen.

bamboo-stylus-duo2-pink

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?