You are here: Home » Accessoires » HEMA USB kabel

HEMA USB kabel

geschreven door Constance

Wie herkent dit niet? Je telefoon, tablet of ander device ligt aan de lader maar je wilt eigenlijk even lekker op de bank, relaxt, een van deze apparaten gebruiken maar het snoer is veel te kort. HEMA helpt je dmv. hun USB oplaadkabels, want deze zijn extra lang en heb je altijd snoer genoeg.

39609063

De snoeren zijn er verschillende versies, zoals de micro USB kabel (o.a. voor Samsung Galaxy S3, S4 en S5) en als 30 pins kabel (o.a. iPhone 4). Voor de iPhone 5 bezitters zijn er speciale 8 pins Lightning adapters zodat je deze voor de iPhone 4 én iPhone 5 kan gebruiken. En dat handig mag ook mooi kan zijn, zie je aan de kabels in de kleuren koraal, groen en zwart.

De 30 pins kabel (o.a. iPhone 4) heeft de officiële Apple licentie. Daardoor doet hij niet onder voor de originele kabel en is de laadsnelheid en de snelheid van de dataoverdracht optimaal. De Micro USB kabel is geschikt voor alle telefoons met een micro USB kabel, o.a. de Samsung Galaxy S3, S4, S5 en andere nieuwe Android telefoons.
39609066a
Wil je wel zo een mooi gekleurde laadkabel maar heb je een iPhone 5 of nieuwe iPad? Geen zorgen, er zijn in bijpassende kleuren Lightning adapters verkrijgbaar om van de 30 pins kabel een 8 pins lightning kabel te maken.
39609071a

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?