You are here: Home » Huis & Tuin » Sissy Boy Homeland collectie

Sissy Boy Homeland collectie

geschreven door Constance

Testman en ik hebben sinds kort een vakantiehuis aan zee en ben ik druk bezig geweest met inrichten. Behalve kleding kan je bij Sissy Boy ook terecht voor meubels en accessoires; de Sissy Boy Homeland collectie.

rotan sissy boyNu hebben wij bij Sissy Boy Homeland een rotan armfauteuil gekocht, want we wilden graag een ‘strand & Ibiza’ sfeer creëren. Dus daar hoort ook een schapenvacht en paar (kleurige) kussens bij. Behalve stoelen, tafels en banken heeft Sissy Boy Homeland ook heel veel leuke accessoires voor je bad- en woonkamer of keuken. En ook voor je tuin kan je kiezen uit diverse tuinmeubelen, zoals een hangende tuinschommebank en een schommelstoel. En ook de kinderen worden niet vergeten want je kunt bij Sissy Boy Homeland ook spelletjes en knuffels kopen.

IMG_20141226_231458

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com