You are here: Home » Fashion » Shoppen op 2e Kerstdag

Shoppen op 2e Kerstdag

geschreven door Constance
led lamp

Wil je vandaag (2e Kerstdag) niet bij je ouders en/of schoonouders aan de Kerstdis zitten?

 

En is ook Ikea of de Meubelboulevard is geen optie? Pak dan de auto en rij even naar België. Je kunt nl. vandaag gewoon gaan winkelen in Antwerpen en Brussel. Alle winkels zijn open en ook kan je naar verschillende Kerstmarkten. Dit geldt natuurlijk ook voor andere Belgische steden zoals Brugge, Gent en het outletshoppingcentrum Maasmechelen Village.

Ook Designer Outlet Roermond en Bataviastad zijn vandaag open.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?