You are here: Home » Goedkoop & voordelig » Uitverkoop in Europese steden

Uitverkoop in Europese steden

geschreven door Constance

De uitverkoop van winterkleding begint weer. Dé kans om, voordelig, een nieuwe outfit te scoren en goedgekleed door het leven te gaan. ebookers.nl heeft een lijst gemaakt met daarop waar en wanneer de uitverkoop in Europese steden begint. Hotel erbij boeken en je heerlijke weekend weg is compleet.

saleAntwerpen; 3 januari t/m 31 januari. In de maand januari staan De Meir en andere bekende winkelstraten in Antwerpen in het teken van de winteruitverkoop. Tijdens de zogeheten Solden verkopen winkels de herfst- en winterkleding voor spotprijzen. Kortingen lopen soms op tot 70%. Alle grote winkelketens zijn in de stad te vinden, maar ook voor liefhebbers van exclusiviteit zijn er leuke boetieks die stunten met prijzen.

antwerpDüsseldorf; vanaf de laatste week in januari. Düsseldorf is hét modecentrum van Duitsland en volgens ebookers de meest geliefde Duitse stad onder Nederlanders voor een weekendje weg na Berlijn en Cologne. Met een van ’s werelds meest bekende modebeurzen, Collection Premieren Düsseldorf, én een erkende modeacademie wordt de stad gezien als ‘De hoofdstad van de mode’. En het leuke aan deze modestad is dat alle winkels, warenhuizen en speciaalzaken vanaf de laatste week van januari Schlussverkauf hebben.

dusLonden; 26 december t/m 31 januari. Op 26 december, voor ons tweede kerstdag maar in Engeland Boxing Day, begint de winteruitverkoop in Engeland. Warenhuis Harrods start een dag later met de uitverkoop, op 27 december. Een extra dag Londen is dus zeer aan te raden. Alle grote merken zijn verkrijgbaar in dit Britse modehuis, waar de kortingen op kunnen lopen tot wel 70%. En vergeet ook Oxford Street en Regent Street niet.

lndParijs; 7 januari t/m 10 februari. Stad van het licht, stad van de liefde, maar vooral stad van de mode. De winteruitverkoop, ook wel Soldes genoemd, start op 7 januari en duurt tot en met 10 februari. Gedurende de uitverkoop wordt de korting steeds hoger. De Champs-Elysées wordt beschouwd als de mooiste avenue ter wereld. Hier zijn onder andere internationale winkelketens als H&M, Zara en Mango te vinden. Voor de big spenders is Rue Fauborg St. Honoré een aanrader, met luxe Franse merken als Chanel, Lanvin en Hermès.

parijsKopenhagen; vanaf de laatste week in december.Eén van Europa’s hipste steden en hét modecentrum van Scandinavië: Kopenhagen. De maand januari is Salg-maand. Struin dé winkelstraat Strøget af voor aantrekkelijke kortingen op typisch Deense merken als Samsøe & Samsøe, Modström en Selected Femme. Maar ook in Kopenhagen kun je terecht voor H&M en Zara. Met het vliegtuig sta je vanuit Amsterdam binnen twee uur midden in Kopenhagen.

dk

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?