You are here: Home » Advertorial » SCOUPY aanbieding; kerstshoppen in Newcastle

SCOUPY aanbieding; kerstshoppen in Newcastle

geschreven door Constance

(Advertorial)

Jullie hebben al eerder kunnen lezen dat je, met de speciale SCOUPY app, allerlei leuke voordelen en aanbiedingen ontvangt. En ik ga het de aankomende tijd nog makkelijker voor jullie maken, want elke 2 weken ‘pik’ ik er een super voordelige aanbieding uit.

christmas shoppingEn ik begin met een Kerstshopping trip naar Newcastle. Je krijgt, als SCOUPY lid, 50% op een 3-daags boot- & shoppingarrangement van DFDS Seaways. Je vertrekt in de namiddag vanuit IJmuiden, en aan boord kan je genieten van een diner in 1 van de 3 restaurants, een gokje wagen in het casino, een filmpje meepakken in de bioscoop en na een bezoek aan de nachtclub heerlijk een paar uur slapen in je hut. Na het ontbijt stap je aan wal in Newcastle waar je je kerstinkopen kunt gaan doen en aan het einde van dag stap je weer aan boord en vaar je, heerlijk relaxed, terug naar IJmuiden waar je de volgende ochtend aan komt.

Je betaalt voor dit geweldige shoptripje, slechts euro 44,- per persoon (vanaf prijs, excl. bijkomende kosten zoals maaltijden en luxere hutaccommodatie). Maar wacht niet te lang met boeken want  vol = vol.!

scoupy dfds seaways

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com