You are here: Home » Fashion » Kari Traa winterkleding en thermo ondergoed

Kari Traa winterkleding en thermo ondergoed

geschreven door Constance

De winter is al gearriveerd, en afgelopen week kwam het kwik al niet meer boven het vriespunt uit, dus tijd voor warme sportkleding en thermo ondergoed en wil je dat dit mooi en vrouwelijk is kies dan voor de kleding en het ondergoed van Kari Traa.

kari traaKari Traa is een Noorse freestyleskiester en zij heeft 3 Olympische medailles gewonnen. Naast haar sportieve carrière heeft zij ook altijd interesse gehad in design en creativiteit. Zo was zij altijd al bezig met het ontwerpen en breien van mutsen en het aanpassen van haar ski kleding. De ontwerpen werden zo populair onder vrienden en collega skiërs uit de hele wereld en is het merk Kari Traa was geboren.

Kari Traa heeft een uitgebreide collectie sportkleding, zoals ski jacks en snowboard broeken, maar ook thermo ondergoed waar de o-zo-bekende Noorse trui ook in voorkomt

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?