Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nest lanceert haar 3e generatie Nest Learning Thermostat Nest lanceert haar 3e generatie Nest Learning Thermostat
  • Breid je Nest uit met de Nest Cam Breid je Nest uit met de Nest Cam
  • Test; Honeywell Round Connected thermostaat Test; Honeywell Round Connected thermostaat
  • Test; Honeywell Round Connected Test; Honeywell Round Connected
  • Test; Nest Thermostat Test; Nest Thermostat
  • Honeywell introduceert thermostaat Round Connected Honeywell introduceert thermostaat Round Connected
ladygadgets

Test; Nest Thermostat en Nest Protect

Afgelopen week heb ik de Nest Thermostat en de Nest Protect opgestuurd gekregen, zodat ik kan testen, hoe de Nest Thermostat mijn huis lekker kan verwarmen.

nest thermostatDe Nest Thermostat is een zng. Learning Thermostat, want die weet namelijk wanneer jij thuiskomt en past de temperatuur daar automatisch op aan. Is je huis leeg, dan zorgt Nest ervoor dat er geen energie wordt verspild. Ben je thuis, dan zorgt Nest dat jij het comfortabel hebt. Deze slimme thermostaat leert van jouw gedrag en programmeert zichzelf zonder dat je daar omkijken naar hebt.

WP_20141130_08_30_11_ProDe Nest Protect is een rook- en koolmonixidemelder in-een en de meeste van dit soort melder waarschuwen je met een hele harde piep. De Nest Protect doet dit anders, hij licht eerst geel op en daarna krijg je een gesproken bericht. Ben je net even naar buiten gelopen, dan ontvang je een melding op je mobiele telefoon en zie je meteen waar het alarm vandaan komt.

WP_20141130_08_38_33_ProZoals jullie weten installeer ik alle apparaten altijd zelf, alleen bij de Nest Thermostat en Protect heb ik hulp nodig. Je kunt het wel zelf doen maar het is altijd veiliger om hiervoor een erkende installateur in te schakelen. Dus deze komt, heel snel bij mij thuis, en daarna kan de test gaan beginnen.

WP_20141130_08_38_33_Pro

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?