You are here: Home » Beauty » Kerstcadeaus van Jo Malone

Kerstcadeaus van Jo Malone

geschreven door Constance

Elk jaar pakt het Engelse parfummerk Jo Malone met Kerst weer extra uit en zo ook dit jaar. Als je bij Jo Malone (bij de Bijenkorf in Amsterdam en Den Haag te koop) niet kan slagen, dan weet ik niet waar je dat dan wel zou kunnen. 😉 En alleen de verpakking is al een feestje op zich.

CandleFCCSinds ik kennis heb gemaakt met deze heerlijke geuren was ik gelijk ‘hooked’. Dit jaar is de 600 gram grote  Frosted Cherry & Clove kaars het stralende middelpunt. Behalve deze kaars heeft Jo Malone een aantal mooie cadeauset, met daarin verschillende Jo Malone producten, zoals eau de parfum en bodylotion of een linnenspray en een huisparfum. En ook is er set met daarin 4 verschillende geurkaarsen.

03_Cologne_Intense_Collection_042_smWat ikzelf een van de leukste én fijnste cadeaus vind, is de Cologne Intense collectie; dit is een set met daarin 5 mini flesjes van de meest populaire eau de cologne geuren. Je kunt dan op je gemak kennis maken met de geurcollectie en het handelsmerk van Jo Malone; Fragrance Combining.

63_HouseOfJMCollection_899_sm

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?