You are here: Home » Advertorial » Sint tip; Cashback bij ALCATEL ONETOUCH POP

Sint tip; Cashback bij ALCATEL ONETOUCH POP

geschreven door Constance

(Advertorial)

Ben je nog op zoek naar een Sinterklaas cadeau? Wat dacht je van een ALCATEL ONETOUCH POP Smartphone, waarbij je ook nog eens geld terug gestort krijgt? ALCATEL heeft, de hele maand december, een leuke en fijne Cashback actie.

Afhankelijk van het type ALCATEL ONETOUCH POP smartphone je koopt, krijg je tussen de euro 10 en euro 30 op je rekening gestort. Deze actie geldt voor de POP C3, de POP C5, de POP C7 en de POP C9.

cashback-actieVoor meer informatie over de verschillende ALCATEL ONETOUCH POP smartphones verwijs ik je naar mijn eerdere artikel want daarin staan precies alle verschillen én overeenkomsten op een rijtje.

Wil je weten hoe de ALCATEL ONETOUCH POP cashback actie precies werkt? Het is heel eenvoudig, je koopt een van de POP modellen (aankoopperiode van 1 november t/m 31 december 2014) en daarna vul je het formulier in dat je vindt  de speciale ALCATEL ONETOUCH actiepagina en dit formulier en de aankoopbon stuur je naar ALCATEL. En vervolgens krijg je, na 16 januari 2015, het geld op je rekening gestort. (Let op; deze cashback actie geldt niet voor pre-paid modellen.)
formulier-cashback

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?