You are here: Home » Gadget nieuws » Test; Acer Liquid Jade smartphone

Test; Acer Liquid Jade smartphone

geschreven door Constance

Bij het merk Acer denk ik niet gelijk aan een smartphone, maar Acer brengt regelmatig telefoons uit. En ik heb dus kennis gemaakt met de Acer Liquid Jace smartphone.

De Acer Liquid Jade Smartphone (in grijs, groen, wit en zwart) valt in de zgn. midrange categorie, maar ik vind dat ie eigenlijk alles heeft wat een smartphone heden ten dage moet hebben. Maw. er is helemaal niks met dit model. (Volgens mij zijn er momenteel heel veel ‘goedkopere’ telefoons te koop die heel compleet zijn en prima functioneren.)

Allereerst viel mij de maat van het scherm, 5 inch, gelijk op want dat is toch gewoon best groot. Standaard heeft de Liquid Jade 8GB ruimte en als dit niet genoeg is kan je dit nog uitbreiden tot max. 32GB. Natuurlijk heeft de Liquid Jade Bluetooth, maar helaas geen NFC en waar ik heel blij van werd, is het feit dat er een FMradio op het toestel zit dus kan je altijd naar de radio luisteren, met en zonder een WiFi of data verbinding. De camera aan de voorkant, voor selfies, heeft een resolutie van 2.0mp en de achterkant heeft een 13mp camera. Verder heeft de Liquid Jade ook een aantal specifiek Acer apps en verder kan je alle apps downloaden van de Google Play Store.

Conclusie; voor dit geld (gem. euro 220,- zonder abonnement) heb je een prima smartphone die weer een tijdje meegaat. De batterij had van mij wel wat forser mogen zijn, maar door de laatste Android versie is ie wel helemaal up-to-date. Ik was aangenaam verrast met de prestaties.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Mail & Win; Acer Liquid Jade telefoon - Ladygadgets.blogo.nl 12 december 2014 - 05:25

[…] Test; Acer Liquid Jade smartphone […]

Reageer

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?