You are here: Home » Eten & koken » Het Grote Sinterklaas Kookboek

Het Grote Sinterklaas Kookboek

geschreven door Constance

Vandaag is het Sinterklaas avond en dan ga je natuurlijk heerlijk koken uit het Grote Sinterklaas Kookboek. Maar je kunt met dit kookboek ook nog aan de slag t/m Kerstmis.

het grote sinterklaas kookboekWant in Het Grote Sinterklaas Kookboek staan niet alleen echte sinterklaas recepten maar ook nog allerlei lekkere ideeën nadat de Sint terug is gegaan naar Spanje, zoals wat te doen met overgebleven chocoladeletters. Verder ook bijzondere recepten zijn o.a. gehaktballen met restanten kruidnootjes en marsepein gemaakt van dadels. Of wat dacht je van quinoa-kruidnootjes, een worstletter, het chocolademelkbuffet of de hartige kost zoals boerenkoolsigaren. Verder staan er ook aantal recepten in het boek, met een echt Spaans tintje, die je echt het hele jaar door kan maken, zoals de plaatpizza.

tortillaBijzondere recepten zijn o.a. gehaktballen met kruidnootjes en marsepein gemaakt van dadels. Daarnaast passeren diverse moderne varianten de revue, zoals quinoa-kruidnootjes, worstletter en het chocolademelkbuffet. Uiteraard ook veel aandacht voor hartige kost zoals boerenkoolsigaren en de aardappelmijter. Het boek is rechtstreeks te koop of via je (online) boek- en kookwinkel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com