You are here: Home » Advertorial » Met SCOUPY voordelig jouw favoriete merken kopen

Met SCOUPY voordelig jouw favoriete merken kopen

geschreven door Constance

(Advertorial)

Wie houdt er niet van een lekker voordeel, en dan ook nog eens op jouw favorieten merken en bij jouw favoriete winkels. Bij SCOUPY.com kan je terecht voor allerlei leuke en interessante voordeeltjes.

scoupy welkomEr is heel veel aanbod en dat maakt het niet makkelijk om,de voor jou en je gezin, interessante voordeeltjes te vinden. En om dat je wel wat beters te doen hebt, houdt SCOUPY dit voor jou in de gaten. SCOUPY stuurt je nl. alleen die nieuwtjes en voordeelacties, die voor jou interessant zijn.

In de SCOUPY-app (iOs en Android) geef jij precies aan welke merken, ketens, lokale winkels en restaurants je wilt volgen en op basis daarvan selecteert SCOUPY elke dag aanbiedingen van winkels, restaurants etc. die in jouw favoriete lijstje staan. En word je  hiervan op de hoogte op de manier die jij wilt, dus geen irritante berichten waar je niet op zit te wachten.

scoupy favorietenBen je op zoek naar een voordelige nieuwe zonnebril of lekkere koffie bij jou in de buurt? SCOUPY laat je, op basis van je actuele locatie, ook nog eens in één oogopslag zien waar de aanbiedingen bij jou in de buurt te vinden zijn.

Je kunt de SCOUPY-app gratis te downloaden voor Android en iOS maar natuurlijk kan je ook inloggen (email of Facebook) op SCOUPY.com.

De aankomende tijd ga ik regelmatig een leuke SCOUPY voordeeltip aan jullie doorgeven en de eerste kan je binnenkort al bekijken.

categorien

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com