Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus
  • Union lanceert haar stadsfiets in een limited edition Union lanceert haar stadsfiets in een limited edition
  • NARS Cosmetics komt Nederland! NARS Cosmetics komt Nederland!
  • Mail & Win; Win een Bolsius kaarsenpakket! Mail & Win; Win een Bolsius kaarsenpakket!
  • Laat je online casten, iCasting! Laat je online casten, iCasting!
  • Jules Destrooper opent webshop Jules Destrooper opent webshop
shoppen

Met SCOUPY voordelig jouw favoriete merken kopen

(Advertorial)

Wie houdt er niet van een lekker voordeel, en dan ook nog eens op jouw favorieten merken en bij jouw favoriete winkels. Bij SCOUPY.com kan je terecht voor allerlei leuke en interessante voordeeltjes.

scoupy welkomEr is heel veel aanbod en dat maakt het niet makkelijk om,de voor jou en je gezin, interessante voordeeltjes te vinden. En om dat je wel wat beters te doen hebt, houdt SCOUPY dit voor jou in de gaten. SCOUPY stuurt je nl. alleen die nieuwtjes en voordeelacties, die voor jou interessant zijn.

In de SCOUPY-app (iOs en Android) geef jij precies aan welke merken, ketens, lokale winkels en restaurants je wilt volgen en op basis daarvan selecteert SCOUPY elke dag aanbiedingen van winkels, restaurants etc. die in jouw favoriete lijstje staan. En word je  hiervan op de hoogte op de manier die jij wilt, dus geen irritante berichten waar je niet op zit te wachten.

scoupy favorietenBen je op zoek naar een voordelige nieuwe zonnebril of lekkere koffie bij jou in de buurt? SCOUPY laat je, op basis van je actuele locatie, ook nog eens in één oogopslag zien waar de aanbiedingen bij jou in de buurt te vinden zijn.

Je kunt de SCOUPY-app gratis te downloaden voor Android en iOS maar natuurlijk kan je ook inloggen (email of Facebook) op SCOUPY.com.

De aankomende tijd ga ik regelmatig een leuke SCOUPY voordeeltip aan jullie doorgeven en de eerste kan je binnenkort al bekijken.

categorien

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?