Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones
  • Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur
  • Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
ladygadgets

Test; Samsung NOTE 4 met S PEN

Ik test regelmatig smartphones en tablets, maar de Samsung NOTE 4 met S PEN stond nog op mijn lijstje en deze heb ik gisteren ontvangen voor een test.

note 4 met penIk zal eerst even wat algemene info over de NOTE 4 geven; de Galaxy NOTE 4 is een zgn. phablet, ofwel een kruising tussen een smartphone en een tablet. Hij is te groot om nog een telefoon te zijn maar net te klein voor een tablet.

In de NOTE 4 (in wit of zwart verkrijgbaar) zit, aan de onderkant, de S PEN ‘verstopt’ en met de S PEN kan je je scherm net even nauwkeuriger bedienen. Je kunt met deze stylus heel nauwkeurig schrijven, vergelijkbaar zoals je dat doet met een pen en papier. Met Action Memo en Screen Write maak je een snelle, digitale notitie op een post-it of gewoon op het scherm. De nieuwe S Pen van de Galaxy Note 4 is smaller, handzamer en lichter geworden. De drukgevoeligheid is verhoogd, waardoor te dikke penstrepen tot het verleden behoren. En met nieuwe schrijfstijlen als Pen, Pencil, Highlighter Pen, Calligraphy Brush, Correction Pen, Fountain Pen en Calligraphy Pen, kies je altijd een schrijfstijl die bij jou past.

s pen samsungNu moet ik regelmatig aantekeningen maken en niet altijd heb ik dan een stukje papier of blokje bij de hand en speciaal voor dit soort situaties lijkt me de NOTE 4 met de S PEN ideaal. Ik hou jullie op de hoogte van mijn ervaringen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?