You are here: Home » Accessoires » Test; Samsung NOTE 4 met S PEN

Test; Samsung NOTE 4 met S PEN

geschreven door Constance

Ik test regelmatig smartphones en tablets, maar de Samsung NOTE 4 met S PEN stond nog op mijn lijstje en deze heb ik gisteren ontvangen voor een test.

Ik zal eerst even wat algemene info over de NOTE 4 geven; de Galaxy NOTE 4 is een zgn. phablet, ofwel een kruising tussen een smartphone en een tablet. Hij is te groot om nog een telefoon te zijn maar net te klein voor een tablet.

In de NOTE 4 (in wit of zwart verkrijgbaar) zit, aan de onderkant, de S PEN ‘verstopt’ en met de S PEN kan je je scherm net even nauwkeuriger bedienen. Je kunt met deze stylus heel nauwkeurig schrijven, vergelijkbaar zoals je dat doet met een pen en papier. Met Action Memo en Screen Write maak je een snelle, digitale notitie op een post-it of gewoon op het scherm. De nieuwe S Pen van de Galaxy Note 4 is smaller, handzamer en lichter geworden. De drukgevoeligheid is verhoogd, waardoor te dikke penstrepen tot het verleden behoren. En met nieuwe schrijfstijlen als Pen, Pencil, Highlighter Pen, Calligraphy Brush, Correction Pen, Fountain Pen en Calligraphy Pen, kies je altijd een schrijfstijl die bij jou past.

s pen samsungNu moet ik regelmatig aantekeningen maken en niet altijd heb ik dan een stukje papier of blokje bij de hand en speciaal voor dit soort situaties lijkt me de NOTE 4 met de S PEN ideaal. Ik hou jullie op de hoogte van mijn ervaringen.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Joanna Epping 24 november 2014 - 00:13

Ik ben zeer benieuwd hoe het je bevalt. Gaat het schrijven met de pen sneller dan het typen? Ligt er ook nog aan of je snel kunt typen. Zelf ben ik een zeer langzame typiste; het gewone schrijven met de pen gaat mij veel sneller af. Zal voor iedereen verschillend zijn. Ook vraag ik mij af of het schrijven gemakkelijk is op deze phablet. Zullen de lijnen vloeiend gaan? Zien de letters er mooi uit? Ben benieuwd naar jouw ervaringen.

Reageer
Constance 24 november 2014 - 16:39

@Joanne ik hou je op de hoogte en ga jouw vraag met extra aandacht testen

Reageer
Joanna Epping 24 november 2014 - 00:13

Ik ben zeer benieuwd hoe het je bevalt. Gaat het schrijven met de pen sneller dan het typen? Ligt er ook nog aan of je snel kunt typen. Zelf ben ik een zeer langzame typiste; het gewone schrijven met de pen gaat mij veel sneller af. Zal voor iedereen verschillend zijn. Ook vraag ik mij af of het schrijven gemakkelijk is op deze phablet. Zullen de lijnen vloeiend gaan? Zien de letters er mooi uit? Ben benieuwd naar jouw ervaringen.

Reageer
Constance 24 november 2014 - 16:39

@Joanne ik hou je op de hoogte en ga jouw vraag met extra aandacht testen

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com