Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap
  • Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam
  • Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar! Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar!
  • Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn
  • Ellen Beekmans lanceert haar 10e collectie Ellen Beekmans lanceert haar 10e collectie
  • Petite Jae maakt sieraden voor baby’s en kleuters Petite Jae maakt sieraden voor baby’s en kleuters
shoppen

Mail & Win; BY-BAR accessoires en sieraden

Jullie weten inmiddels dat ik een grote fan ben van het Nederlandse fashion & lifestyle merk; BY-BAR. Ikzelf vind vooral de sieraden en accessoires fantastisch en maar dat geldt natuurlijk ook voor de tassen en de mooie basic kleding.
by-bar mail & winEn nu mag ik, namens BY-BAR, 3 lezeressen van shoppen.blogo.nl heel erg blij gaan maken met een accessoire- en sieradenset van BY-BAR, bestaande uit een portemonnee, een armband en een paar oorbellen (twv. euro 75,-) weggeven.


Wat moet je doen om kans te maken op een van deze 3 pakketten? Geef antwoord op deze vraag; In welke plaats in India zit de allereerste BY-BAR leverancier? Mail je antwoord en je naam en adresgegevens, voor 30 november as., naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. En de prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?