Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days
  • Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Mail & win; Win een jurk van SRNDPTY Mail & win; Win een jurk van SRNDPTY
  • Mail & Win; Logitech Silent Mouse Mail & Win; Logitech Silent Mouse
  • Mail & Win; Kaspersky Total Security 2017 software Mail & Win; Kaspersky Total Security 2017 software
ladygadgets

Mail & Win; Babyliss Pakket voor Haar én Hem

Over ruim 4 weken is het Pakjesavond en natuurlijk vind je dan altijd wel een kleinigheidje in je schoen, zoals een chocoladeletter, een kikker of een marsepeinen varkentje. Maar ladygadgets.blogo.nl mag dit jaar voor Sinterklaas spelen want ik mag van BaByliss een heel mooi beautypakket weggeven, met daarin een cadeau voor haar én hem!

babyliss straightenerIn dit Babyliss Sinterklaaspakket zit een BaByliss Diamond Straightener (type ST327E) voor haar (twv. Euro 49,90) en voor hem een BaByliss For Men Ion-Control baardtrimmer (twv. 129,00).

De BaByliss Diamond Straightener Wet & Dry met de geavanceerde Diamond Ceramic coating is geschikt voor halflang tot lang haar. De straightener stijlt zowel droog als nat haar en heeft 6 temperatuurinstellingen. De platen van de straightener zijn voorzien van de speciaal door BaByliss ontwikkelde innovatieve Diamond Ceramic coating. Hierdoor zijn de platen ultra glad, waardoor er minder wrijving ontstaat en je haar beter beschermd wordt. Ook zijn de platen door deze coating extra sterk waardoor ze langer mee gaan en zijn de platen onmiddellijk op temperatuur (235°C) dankzij de Ceramic Technology en in slechts één glijbeweging creëer je perfect steil haar.

babyliss menDe BaByliss For Men Ion-Controlbaardtrimmer (type E880) is de favoriete baardtrimmer van Testman en hij heeft dit model dan ook uitgebreid getest. De Ion-Control baardtrimmer heeft naast een meebewegende kop ook een Lithium Ion accu. Het unieke aan deze trimmer is de snel oplaadfunctie, LCD scherm en oplaadstandaard, waarmee de trimmer is uitgerust. Het scheersysteem van de ion-Control bestaat uit zelfsmerende, kwalitatieve messen met Wtech technologie. Deze baardtrimmer beschikt over 24 verschillende lengtestanden van 0.4 tot 5 mm. En is uitstekend geschikt voor mannen die zeer hoge eisen stellen aan het stijlen van zijn (3-dagen) baard!

Wat moet je doen om kans te maken op dit geweldige pakket? Geef antwoord op de volgende vraag; Wat is de allernieuwste BaByliss beautytool die onlangs gelanceerd is? Je kunt dit antwoord, voor 30 november as. mailen naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com en vergeet niet je naam & adresgegevens te vermelden. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en je hebt het Sinterklaaspakket voor pakjesavond in huis.

(Spelregels: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Ladygadgets.blogo nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.)
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?