You are here: Home » Designers » Vogelhuisjes

Vogelhuisjes

geschreven door Constance

Op een of andere manier heb ik een zwak voor vogelhuisjes. Nu de herfst echt begonnen schijnt te zijn en dus op zoek ben naar leuke accessoires, ben ik weer heel wat mooie en grappige vogelhuizen tegen gekomen.

Vogelhuis lego

In 2011 studeerde Vincent Bos af aan de Hogeschool voor de Kunsten Artez in Arnhem. Na zijn studie is Vincent zijn eigen ontwerppraktijk begonnen onder de naam Vincent Bos Ontwerpen, waar hij in kleine oplage verschillende producten, waaronder de “Garden Elements” produceerd.

Tijdens een stage in China ontdekte de ontwerper dat porselein ook heel goed buiten toe te passen is. Zijn kennis vertaalde hij onder meer naar deze unieke vogelhuizen van porselein, eikenhout en metaal.

Vincent Bos

 

K studio maakt recycle design: omdat er zoveel mooie dingen zijn die een tweede kans verdienen. Naast een eigen collectie, doen zij ook aan maatwerk in opdracht.

Door sommige producten van bijvoorbeeld spiegels, keukengerei, schalen, lampen te combineren met het gebruik van echte takken, linkt het ontwerp terug naar de natuur en krijgen de kasten letterlijk een levendig karakter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ook het vogelhuis “Spot” van Quentin de Coster is leuk en de kleuren zijn prachtig… ik hou van de vergrijsde tinten! Helaas alleen nog in prototype.

Vogelhuis spot

Marcella Vermeer, styliste van De Interieur Tipgever regio Drenthe

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com