You are here: Home » Accessoires » Accessoires voor Samsung GALAXY NOTE 4

Accessoires voor Samsung GALAXY NOTE 4

geschreven door Constance

Speciaal voor de Samsung GALAXY NOTE 4 heeft Samsung een aantal bijzondere en mooie accessoires ontwikkeld waarmee deze phablet nog mooier wordt.

samsung swarovskiIsm. Swarovski introduceert Samsung de Galaxy Note 4 Crystal backcover. De backcover beschermt de NOTE 4 en laat deze letterlijk schitteren waardoor je phablet een echt sieraad wordt. De Galaxy Note 4 Crystal backcover is er in de kleuren Sunset Gold, Cosmic Silver, Smoky Purple.

montblancOok bekende pennenmerk Montblanc laat zich niet onbetuigd en zij hebben 3 zgn. Meisterstuck covers ontwikkeld; de Meisterstuck Soft Grain, Montblanc Extreme en Saffiane Covers en allen zijn gemaakt van hoogwaardig leder. En ook kan je kiezen voor de speciale de Montblanc Pix Pen of de e-Starwalker Pen.

s view coverTenslotte zijn er ook de speciale S View Covers die je Galaxy Note 4 beschermen, terwijl hij zijn slanke formaat behoudt. Zelfs als de cover gesloten is, kun je gebruik maken van de meeste functies. De Flip Wallet is een cover en een pasjeshouder. Flip de cover open en de display van je smartphone gaat automatisch aan, om weer in stand-by te gaan als je hem sluit. De S View Wallet combineert de S View Cover en de Flip Wallet en brengt de pasjeshouder samen met de functies van de S View Cover. De LED Flip Wallet Cover biedt dezelfde bescherming en voegt hier intuïtieve LED-lampjes aan toe. Terwijl de cover gesloten is, houden deze LED’s je op de hoogte van essentiële informatie, zoals tijd, batterijpercentage en inkomende berichten. De S View Cover is er in wit, zwart, goud, donkerrood, mint, roze, de Flip Wallet in wit, zwart, goud, donkerrood, mint, roze, de S View Wallet in wit, zwart en de Led Flip Wallet Cover in goud, zwart, rood

De verschillende Samsung Galaxy Note 4 accessoires zijn vanaf december verkrijgbaar dus mooi op tijd voor in de schoen of onder de boom

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com