Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • BIC lanceert nieuwe Star Wars artikelen BIC lanceert nieuwe Star Wars artikelen
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • Test; Samsung Level Box Slim speaker Test; Samsung Level Box Slim speaker
  • Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger
ladygadgets

Accessoires voor Samsung GALAXY NOTE 4

Speciaal voor de Samsung GALAXY NOTE 4 heeft Samsung een aantal bijzondere en mooie accessoires ontwikkeld waarmee deze phablet nog mooier wordt.

samsung swarovskiIsm. Swarovski introduceert Samsung de Galaxy Note 4 Crystal backcover. De backcover beschermt de NOTE 4 en laat deze letterlijk schitteren waardoor je phablet een echt sieraad wordt. De Galaxy Note 4 Crystal backcover is er in de kleuren Sunset Gold, Cosmic Silver, Smoky Purple.

montblancOok bekende pennenmerk Montblanc laat zich niet onbetuigd en zij hebben 3 zgn. Meisterstuck covers ontwikkeld; de Meisterstuck Soft Grain, Montblanc Extreme en Saffiane Covers en allen zijn gemaakt van hoogwaardig leder. En ook kan je kiezen voor de speciale de Montblanc Pix Pen of de e-Starwalker Pen.

s view coverTenslotte zijn er ook de speciale S View Covers die je Galaxy Note 4 beschermen, terwijl hij zijn slanke formaat behoudt. Zelfs als de cover gesloten is, kun je gebruik maken van de meeste functies. De Flip Wallet is een cover en een pasjeshouder. Flip de cover open en de display van je smartphone gaat automatisch aan, om weer in stand-by te gaan als je hem sluit. De S View Wallet combineert de S View Cover en de Flip Wallet en brengt de pasjeshouder samen met de functies van de S View Cover. De LED Flip Wallet Cover biedt dezelfde bescherming en voegt hier intuïtieve LED-lampjes aan toe. Terwijl de cover gesloten is, houden deze LED’s je op de hoogte van essentiële informatie, zoals tijd, batterijpercentage en inkomende berichten. De S View Cover is er in wit, zwart, goud, donkerrood, mint, roze, de Flip Wallet in wit, zwart, goud, donkerrood, mint, roze, de S View Wallet in wit, zwart en de Led Flip Wallet Cover in goud, zwart, rood

De verschillende Samsung Galaxy Note 4 accessoires zijn vanaf december verkrijgbaar dus mooi op tijd voor in de schoen of onder de boom

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?