You are here: Home » Accessoires » Sinterklaas tip; Wacom Bamboo Stylus Fineline

Sinterklaas tip; Wacom Bamboo Stylus Fineline

geschreven door Constance

De aankomende dagen ga ik mijn Sinterklaas tips geven. Dit zijn gadgets die je in de schoen doen of tijdens pakjesavond kunt geven en die voor mij echte toppers zijn om te krijgen of geven.

Bamboo-Stylus-fineline

Een van de meest handige gadgets van dit moment is de Wacom Bamboo Stylus Fineline. Dit is een stylus die je als pen kunt gebruiken op de iPad. Helaas werkt ie niet helemaal optimaal op een ander merk tablet.

Testman en ik hebben, onafhankelijk van elkaar, de Bamboo Stylus Fineline getest. Testman op de iPad, waar ie helemaal voor bedoelt is, en ik op mijn Samsung Tablet waarbij ie niet helemaal optimaal werkte.

Wil je de reviews nalezen van Testman en van mijzelf, kijk dan even op de bijbehorende reviews.

De conclusie over de Wacom Bamboo Stylus is dat wij dit de eerste stylus vinden die overeenkomt met het schrijven met een echte pen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com