You are here: Home » Ladygadgets » Mail & Win; Philips speakers

Mail & Win; Philips speakers

geschreven door Constance

Afgelopen vrijdag hebben jullie mijn review kunnen lezen over de 2 Philips Spotify Multiroom speakers en ik had aangekondigd dat ik hiermee iets leuks mocht gaan doen.

philips-spotify-multiroom-speakers-680x451Ik mag, met dank aan Philips, de 2 testspeakers (twv. euro 99 en euro 149) verloten onder de lezers/lezeressen!

Wat moet je doen om kans te maken op een van deze Philips Spotify Multiroom speakers te winnen? Heel eenvoudig; Geef voor, 7 december as., antwoord op deze vraag; Wat voor Spotify abonnement heb je nodig om de Multiroom speakers te kunnen gebruiken? Mail je antwoord, en je adresgegevens, naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com.

(Spelregels: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Ladygadgets.blogo nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding. En de winnaars krijgen persoonlijk bericht)

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com