You are here: Home » Gadgets » Mail & Win; Philips Spotify Multiroom Speakers

Mail & Win; Philips Spotify Multiroom Speakers

geschreven door Constance

Afgelopen vrijdag heeft op ladygadgets.blogo.nl mijn review gestaan over de 2 Philips Spotify Multiroom speakers, die ik heb getest.

philips-spotify-multiroom-speakers-680x451En nu mag ik, met dank aan Philips, de 2 testspeakers (twv. euro 99 en euro 149) verloten onder de lezers/lezeressen!

Wat moet je doen om kans te maken op een van deze Philips Spotify Multiroom speakers te winnen? Heel eenvoudig; Geef voor, 7 december as., antwoord op deze vraag; Wat voor Spotify abonnement heb je nodig om de Multiroom speakers te kunnen gebruiken? Mail je antwoord, en je adresgegevens, naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com.

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding. (En de prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com