You are here: Home » Eten & koken » Australian Homemade Kerstcollectie

Australian Homemade Kerstcollectie

geschreven door Constance

Zoals ieder jaar, wordt ook 2014, dankzij de master-chocolatiers van het Nederlandse merk Australian Homemade afgesloten met weer een magische Kerstcollectie. Verwen jezelf of een geliefde met de Christmas advent ster, de Christmas ornaments of kies voor de luxe Christmas tree.

AUS2014_Xmas_Square_Milk_Falling_Star

Je haalt de Kerstsfeer direct in huis met deze mooi gedecoreerde halve Kerstboom, in puur of melk. Of kies voor de massieve, feestelijke handgemaakte Kerstboom, die het pronkstuk uit de collectie is, ook in puur of melk.

Het versieren van de Kerstboom is één van de leukste momenten van het jaar. Kies dit jaar voor de chocolade Kerstster in pure of melkchocolade en hang deze met behulp van het Australian Homemade lint in de boom  voor een unieke chocolade finishing touch.

AUS2014_XMas_Cylinder_Tree_Large_White_Totaal
Je haalt glamour in huis met de eetbare metallic poeder op de Kerstboom (wit, puur en melk) die versierd is met een exclusieve Australian piek.

AUS2014_16-pack_Ornaments
Vier Kerstmis met Australian Homemade Kerstornamenten (16 of 25 stuks). De vullingen zijn omhuld door puur, melk of witte chocolade.

De ambachtelijke kleine Kerststerren, bereid met de beste pure, melk en witte chocolade, overtreffen alle verwachtingen. Twee van de vier sterren zijn rijkelijk gevuld met hazelnoten of pecannoten.

Of trakteer jezelf 24 dagen lang op een stukje premium chocolade tot Kerstmis is aangebroken. Op 1e Kerstdag is het moment van pure verwennerij aangebroken; een luxe pure of melk chocoladester met Australian print.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com