You are here: Home » Accessoires » Thule Atmos X3 cases voor iPhone 6 en 6 Plus

Thule Atmos X3 cases voor iPhone 6 en 6 Plus

geschreven door Constance

De mooie dunne en extra sterke Thule Atmos X3 cases zijn er nu ook voor de iPhone 6 en 6 Plus. En door deze hoesjes is je kostbare smartphone altijd goed beschermd, waar je ook naar toe gaat.

thule atmos x3

De Thule Atmos X3 case is lekker dun, zodat je telefoon gemakkelijk in je broek- of jaszak kan opbergen, of in een vakje in je handtas. Maar ook de Atmos X3 beschermt je iPhone tegen een val van tot wel 2 meter hoog. Een verhoogde rand beschermt het scherm tegen krassen en een speciaal Function Plus-ontwerp zorgt ervoor dat je volume- en aan/uit-knop probleemloos kan blijven bedienen.

De Atmos X3 case is er voor iPhone 5/5c/5s/6/6 Plus en voor Samsung Galaxy S5/S4.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?