You are here: Home » Advertorial » Cashback Actie bij ALCATEL ONETOUCH POP Smartphones

Cashback Actie bij ALCATEL ONETOUCH POP Smartphones

geschreven door Constance

Advertorial

Voor de meesten van ons is December een echte feestmaand, met Sinterklaas en Kerst, en ga je je familie en vrienden eens lekker verwennen met allerlei mooie, kostbare, cadeaus. En hoe fijn is het niet om bij een dure aankoop geld terug te krijgen! En dat kan, in november en december, met de Cashback Actie van ALCATEL want je krijgt bij aankoop van een ALCATEL ONETOUCH POP smartphone geld terug.

cashback actieALCATEL heeft 4 verschillende ONETOUCH POP smartphones in haar collectie zitten; de POP C3, de POP C5, de POP C7 en de POP C9. En bij aankoop van 1 van deze 4 toestellen krijg je een bedrag teruggestort op je rekening; variërend van euro 10 t/m euro 30 (het bedrag is afhankelijk van het toestel dat je aanschaft.)

Ik heb overeenkomsten en verschillen tussen de 4 verschillende ALCATEL ONETOUCH POP modellen voor je op een rijtje gezet.

De ALCATEL ONETOUCH POP C3 (in het zwart & wit) is het voordeligste model uit de POP serie (cashback euro 10,00) en heeft een 4 inch scherm. Er zit een 3,2 mp camera aan de achterkant en een VGA-camera aan de voorkant. De POP C3 draait op Android 4.2 Jelly Bean en heeft standaard 4 GB geheugen en dit is uit te breiden met een microSD kaart (max. 32 GB). Het is een voordelige smartphone, zonder al teveel poespas, en daardoor perfect voor iedereen die af en toe een foto maakt en deze ook op Facebook, Instagram en Twitter plaatst, en verder kan je gebruik maken van internet en natuurlijk bellen, sms-en en Whats Appen. Hij past prima in je broekzak en het scherm is toch groot genoeg om video’s te bekijken.

Alcatel One Touch Pop C5 zwart en witDe ALCATEL ONETOUCH POP C5 (cashback euro 15,00) heeft een 4,5 inch scherm en is nog steeds lekker voordelig. Er zit een 5.0 mp camera op en aan de voorkant een VGA-camera. Ook de POP C5 (in het grijs & wit) draait op Android 4.2 Jelly Bean en ook bij de C5 is het standaard geheugen 4 GB, maar ook dit is weer uit te breiden tot max. 32 GB met een microSD kaart. Door het grotere scherm kan je net iets gemakkelijker een mail typen, of een filmpje bekijken en past ie nog steeds gemakkelijk in je broek- of jaszak.

De ALCATEL ONETOUCH POP C7 (cashback euro 20,00) geeft veel waar voor een lage prijs. Het scherm is 5.0 inch en een 5.0 mp camera aan de achterkant en een VGA-camera voorop. Ook de C7 (in het zwart en wit) heeft Android 4.2 Jelly Bean en een snelle 1.3 GHz quad-core processor en dat kom je niet vaak tegen in deze prijsklasse. Het scherm is lekker groot dus ideaal voor het lezen van je mail, te gamen en video’s te bekijken. Het standaard geheugen is 2 GB maar ook dit kan je uitbreiden met een microSD kaart van max. 32 GB.

Alcatel-OneTouch-C9-witDe ALCATEL ONETOUCH POP C9 (cashback euro 30,00) is het grootste model uit de POP C-serie, want het scherm is maar liefst 5.5 inch groot. Er zit een 8 mp camera met LED-flitser op en aan de voorkant camera met 2 mp, dus ideaal voor mooie selfies. Net als de andere toestellen draait de C9 (in het zwart en wit) op Android 4.2 Jelly Bean en heeft ie ook, net als de C7, de 1.3 GHz quad-core processor. Het geheugen is 4 GB (uit te breiden naar max. 32 GB met een microSD kaart) en heeft ie ook een grote accu, nl. 2500 mAh. Met de 8 mp camera maak je scherpe foto’s of HD-video’s en doordat de C9 HDR heeft maak je zelfs bij minder licht nog steeds mooie foto’s. Ook zit er een panoramafunctie op en kan je je foto’s bewerken dmv. verschillende filters.

formulier cashbackHoe werkt de ALCATEL ONETOUCH POP cashback actie? Je koopt een van bovenstaande modellen (aankoopperiode van 1 november t/m 31 december 2014) en daarna vul je het formulier in dat staat op de speciale ALCATEL ONETOUCH actiepagina en dit formulier en de aankoopbon stuur je op naar ALCATEL. En vervolgens krijg je, na 16 januari 2015, het geld op je rekening gestort. (Let op; deze cashback actie geldt niet voor pre-paid modellen.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com