You are here: Home » Beauty » Douglas HOME SPA

Douglas HOME SPA

geschreven door Constance

Parfumerie Douglas presenteert haar 1e collectie producten voor jouw persoonlijke spagevoel: Douglas HOME SPA. Douglas HOME SPA is fijne ontspanning voor lichaam en geest, heerlijke aromatische essenties die je huid verwennen en je laat ontspannen.

Douglas HOME SPA Ayurveda

Douglas HOME SPA biedt je een moment van rust bij je thuis, in je badkamer, met huidverzorgingsproducten en geuren voor in huis. Met drie Home Spa lijnen is er altijd een lijn die bij uw gevoel en emoties past. Voor een persoonlijk ontspanningsmomentje in je eigen vertrouwde omgeving.

Verander je badkamer in een wellnessresort met de huidverzorgingsproducten, geurstokjes en geurkaarsen van de “Harmony of Ayurveda”, “Spirit of Asia” en “Beauty of Hawaii” producten. Deze drie Douglas HOME SPA productlijnen beantwoorden verschillende behoeften, wensen en emoties.

Douglas HOME SPA Hawai

De Harmony of Ayurveda producten bieden herstel door de essentiële oliën met anti-aging eigenschappen. De Spirit of Asia producten zorgen voor evenwicht, totale ontspanning en geven je het gevoel alsof je herboren bent. En de Beauty of Hawaii producten garanderen nieuwe energie, een positief gevoel en zijn bovendien hydraterend. Ervaar de reis van uw body en soul naar het magische paradijs van beauty.
De producten van Douglas HOME SPA zijn gemaakt van traditionele ingrediënten en zijn parabenen vrij.

Douglas HOME SPA Asia

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?