You are here: Home » Accessoires » Test; Toshiba STOR.E Alu TV kit

Test; Toshiba STOR.E Alu TV kit

geschreven door Constance

Ik heb afgelopen dagen weer een aantal zaken thuis gekregen voor een test, zoals de Parrot Drones (review volgt later deze week) maar ook de Toshiba STOR.E Alu TV kit.

store-alu-tv-kit-portable-drivesWat is de Toshiba STOR.E Alu TV kit precies? Je kunt met deze kit, gekoppeld aan je tv, tot maar liefst 1 TB tv-series, films en documentaires opnemen. Je bevestigt de kit aan de achterkant van je tv, sluit de kabel aan en je kan gelijk aan de slag, want de schijf is al geformatteerd, en de kabel en de kit zijn onzichtbaar weggewerkt. Je kunt hem ook op je set-up aansluiten en het is echt heel simpel; plug & play. Dus dat ga ik zelf ondervinden.

g2_store-alu-tv-kit-portable-drives

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com