You are here: Home » Accessoires » Bamboo Stylus Fineline, Pen voor iPad

Bamboo Stylus Fineline, Pen voor iPad

geschreven door testman

Je iPad gebruiken als kladboek, schrijfblok, tekenblok, volgens Bamboo kan dat met de Bamboo Stylus Fineline, een pen voor de iPad. En dat is een belofte waar ik al sinds de lancering van de iPad naar verlang. Alleen waren de 1e generaties schrijfpennen, ofwel stylus, zelden fijn om mee te werken. En ook bijna nooit te vergelijken met schrijven of tekenen met een pen op een vel papier. Ze waren vaak erg lomp, maar vooral ook de vertraging tussen schrijven en zien wat je schrijft, zorgden ervoor dat het altijd behelpen was om met een pen echt te kunnen schrijven.
Bamboo Stylus fineline

Maar het verlangen bleef. Testman vindt het vaak fijn om zijn gedachtes in schetsvorm te bewaren, maar hij raakt ook vaak die aantekeningen weer kwijt. Dan liggen ze toch tussen het oud papier of ergens op een verdwaalde stapel.

En toen kwam de nieuwe pen van Bamboo Stylus Fineline binnen, model “fineline” en eerlijk gezegd dacht Testman, daar heb je weer zo’n “net niet” pen voor je iPad, en eerst zien en dan geloven. De Bambo Paper app was al veel eerder gedownload en via 1 knop in de app is de stylus te activeren. En dan kan het feest beginnen. Want Testman is echt enthousiast, helemaal omdat je je aantekeningen binnen de Bamboo Paper app kan uploaden naar Evernote. En dat is de plek waar Testman al zijn aantekeningen bewaart. Verder kun je binnen de Bamboo Paper app in combinatie met de StylusFineline foto’s en afbeeldingen bewerken, bv van leuke tekst ballonnetjes of andere aantekeningen voorzien.

[youtube]www.youtube.com/watch?v=BQ4c6JJCLcc[/youtube]

Ok, we maken de balans op, voor 60 euro heb je een pen die (bijna) de ervaringen van een gewone pen weet te benaderen. Ok, er zit nog steeds een minieme vertraging tussen het schrijven en het zichtbaar maken op je iPad maar dat went snel. De Bamboo Stylus fineline is niet handig voor mensen die het liefst  met een gewone pen schrijven. Maar is wel zeer fijn voor mensen, die net als Testman, graag  zijn pennenstreken digitaal wil bewaren. En oh ja, het grootste compliment is nog wel dat Testman heeft gevraagd of hij het testexemplaar kan kopen, want de stylus bevalt erg goed.

wacom_bamboo_stylus_finelineNog klein detail, de Bamboo is in diverse mooie kleuren verkrijgbaar en Testman tipt de Bamboo Stylus fineline dit jaar als mooi sinterklaascadeau.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com