You are here: Home » Shoppen » Bad lens day? Win een bril!

Bad lens day? Win een bril!

geschreven door Constance

Iedere lensdrager heeft wel eens een #badlensday. Zo’n dag waarop de lenzen net wat minder lekker zitten. Een bril is dan de enige oplossing, en dan is het wel zo leuk als dat een plezierige oplossing is!

badlensdayVeel lensdragers zullen het herkennen: ’s avonds, zo rond een uur of acht beginnen lenzen wat te irriteren. Je ogen zijn moe van de dag en je lenzen zitten niet meer zo lekker als toen je ze ’s ochtends in deed. Op zo’n moment zou je het liefst je schoenen uitschoppen, een bril op zetten en op de bank neerploffen.

Maar er zijn ook van die dagen waarop je liever helemaal geen lenzen draagt. Om de onverklaarbare reden zitten je lenzen even niet zo fijn. Of je wilt gewoon even relaxen. Je weet wel, zo’n dag waarop je ook geen stropdas draagt, of hoge hakken.

Wat doe je op een lazy sunday? Uitslapen, uitgebreid ontbijten, ’s middags nog even de stad in voor een wandeling in het park of een heerlijke lunch op je favoriete terrasje. Je hebt geen haast en je doet alles op je gemak, maar je wilt er wel goed uit zien, dus een mooie design bril is een must.

Op een lange reis zijn lenzen ook niet ideaal. Door de airco in het vliegtuig of de auto, drogen je ogen sneller uit en gaan je lenzen irriteren. Daarnaast kan je met een bril makkelijk tussendoor een dutje doen. Wel zo fijn als je onderweg bent.

Ook op het strand is een bril een uitkomst. Met lenzen heb je last van opwaaiend zand, wat zeer pijnlijke irritatie kan geven. En in het hooikoortsseizoen zijn lenzen ook niet ideaal. Een bril geeft de ogen in die situaties juist extra bescherming.

Tot slot is een bril ook prettig voor wie lekker lang wil stappen. Een bril zit dan natuurlijk veel comfortabeler en het is meteen een leuke accessoire waarmee je een onvergetelijke indruk maakt.

bad lens day

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?