You are here: Home » Beauty » Dr. Van der Hoog nieuwe anti-aging lijn

Dr. Van der Hoog nieuwe anti-aging lijn

geschreven door Constance

Afgelopen donderdag ben ik aanwezig geweest bij de lancering van de nieuwe Anti-Aging lijn van Dr. Van der Hoog; Age Revitalizer.

13_DvdH_Age_Revitalizer_plusDeze serie pakt de 4 tekenen van huidveroudering aan; uitdroging, rimpels, hyperpigmentatie en onregelmatige huidstructuur. De Age Revitalizer lijn bestaat uit een 4-tal producten; Age Revitalizer anti-aging dagcrème SPF 15, Ange Revitalizer anti-aging nachtcrème, Age Revitalizer 2in1 serum + crème en Age Revitalizer anti-aging oogcrème.

De dag- en nachtcrème bieden beide 24-uurs hydratie waardoor je huid de hele dag en nacht voldoende gevoed en verzorgd wordt en blijft. Het 2in1 serum is een combinatie van een serum en crème in-een en je huid wordt intensief verzorgd en beschermd zonder dat het ‘zwaar’ aanvoelt op je huid. De oogcrème vermindert niet alleen fijne rimpels rondom de ogen maar ook worden donkere wallen en kringen aangepakt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?