You are here: Home » Fashion » JOZEMIEK verwerkt New York in haar sieraden

JOZEMIEK verwerkt New York in haar sieraden

geschreven door Constance

Ben je, net als ik, dol op New York? Dan is de nieuwe sieradenlijn van JOZEMIEK een must. Je herkent gelijk de elementen van SoHo en Tribeca in de armbanden.

jozemiek soho en tribeca

De stoere Tribeca lijn is gemaakt van leer, glas, suède, katoen en metaal. De glazen kraaltjes verwijzen naar de glazen ramen van de pakhuizen in deze wijk. De SoHo wikkelarmbanden zijn gemaakt van met katoen omwikkelde messing kralen, die de gevelladders voorstellen, en de glaskraaltjes met diamond coating weerspiegelen de beroemde geplaveide kasseien in SoHo. De wikkelarmband kan je ook als halsketting dragen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?