You are here: Home » Ladygadgets » Test; Google Nexus 5 smartphone

Test; Google Nexus 5 smartphone

geschreven door Constance

Jullie hebben kunnen lezen dat ik vorige week een fotoworkshop bij Google heb gevolgd. Wij hebben deze workshop met de Google Nexus 5 smartphone gedaan en dit was voor mij de eerste keer dat ik een Google Smartphone in handen had, dus extra leuk.

nexus 5

De Google Nexus 5 smartphone is gemaakt door LG en heeft Android 4.4 KitKat. Er zijn 2 versies; 16 Gb en 32 Gb (uit te breiden dmv. een micro sd kaart) en het full-hd scherm is 4,95 inch met Gorilla Glass 3. De 8mp camera (LED flitser en full hd-videorecorder) heeft LG Innotek’s optische beeldstabilisatietechnologie, bekend van de LG G2. Aan de voorkant zit een 1,3mp camera.  Zoals jullie hebben kunnen lezen bestaat de mogelijkheid om met Google Photos PhotoSphere te gebruiken en met de Nexus 5 is dit heel eenvoudig uit te voeren. Natuurlijk heeft de Nexus 5 NFC, Bluetooth 4.0 en kan voor 4G gebruikt worden. De 2300 mAh accu kan ook draadloos worden opgeladen.

Natuurlijk heeft de Nexus 5 alle apps van Google beschikbaar en een mooi voorbeeld daarvan is Google Cloud Print. Je kunt hiermee, via WiFi, draadloos printen met daarvoor geschikte apps. Ook kan je een mp4 video maken van alles wat je op je scherm ziet.

En heb je altijd gedoe met de diverse muziekformaten? Op de Nexus 5 kan je alles afspelen zonder dat je iets hoeft te converteren en dat geldt eveneens voor de diverse fotoformaten.

De Nexus 5 is er in wit en zwart.

nexus-5-white-black

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?