You are here: Home » Fashion » Keds nieuwe herfst/wintercollectie 2014

Keds nieuwe herfst/wintercollectie 2014

geschreven door Constance

Keds heeft voor dit najaar en deze winter weer een aantal leuke modellen in de collectie, zoals de nieuwe opvallende weerbestendige laarzen en het uitgebreide aanbod boven-de-enkel modellen.

keds boot

De nieuwe weerbestendige laarzenlijn bestaat uit de Droplet, Powder Puff en Day Tripper, allemaal slim ontworpen stijlen die duurzaam zijn, maar de hele dag gedragen
kunnen worden. De laarzen zijn verkrijgbaar in verschillende trendy materialen, prints en kleuren en hebben luxe afwerkingen zoals nepbont, grote veterogen, haaksluitingen en meerkleurige zolen.

De Champion Original gaat over the top dit najaar met luipaard-, slangen- en ponyprints en is onderdeel van een vernieuwd assortiment met highlights zoals glitterstrepen, bloemen en metallics maar ook herfstkleuren zoals bordeaux, espresso, cognac, mosterdgeel en
marineblauw en verder zorgen de pruimtinten, citroengeel en framboos voor een vrolijk accent.

keds fiesta

De Fiesta is een canvas sneaker met blokhak geïnspireerd op de high fashion catwalk trends van dit moment. De Fiesta is ideaal voor iedereen die graag een aantal centimeter langer willen zijn maar geen afstand willen doen van de vertrouwde Champion look. De Fiesta is verkrijgbaar in een hoge zwarte en lage witte variant. Terug van weggeweest is de Pointer die in de jaren ’60 van de vorige eeuw debuteerde. In het najaar van 2014 wordt de Pointer, de sneaker met puntige neus, uitgevoerd in pony hair. Voor de durfal onder ons; naast zwart is deze er ook in luipaarden pony hair versie.

keds pointer

Verder bevat de collectie ook sneakers, oxfords en enkelmodellen met leer en suède en ook voeringen met patronen en veters in contrastkleuren zoals caramel, bordeaux en java combineren perfect met jurken en jeans.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com